Telefonisch reserveren kan vanaf 14.00 uur: 023 - 551 2125 

Over restaurant de kale pater & ons menu

Dineren in gezellige sfeer met z’n tweeën, met familie of grotere groepen

ReserverenBestellen

sfeervol & gezellig restaurant

Heerlijk dineren met z’n tweeën, familie of kleine groepen 

Restaurant de Kale Pater serveert een breed opgezet menu met uiteenlopende culinaire hoog­standjes en biedt een keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast de vaste kaart is er een wisselend 3-gangen seizoens­menu. Zelfs een speciaal menu met uw (dieet)wensen is mogelijk. 

Ons grill restaurant is opgedeeld in een voor- en achtergedeelte. Samen bieden deze ruimtes plaats voor 130 personen. Op mooie zomeravonden kunt u dineren op onze sfeervolle binnenplaats. Roken is hier toegestaan. Op koudere dagen zetten wij de warmtelampen aan. 

Genoeg ruimte voor kleine groepen

Ook kleine groepen zijn van harte welkom. Voor kleine gezelschappen tot acht personen hebben wij twee speciale keuzemenu’s samengesteld. 

U kunt ook een Afhaaldiner voor thuis bestellen
(En ook ons heerlijke bbq-, grill- en gourmet-pakket)

Keuzemenu / Groepsarrangementen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost, verse frites en mayonaise.

3-gangen Keuzemenu Adrianus

vanaf 8 personen - per persoon 39

Voorgerecht
Toscaanse tomatensoep

met kaasstengel

Oosterse salade

met kipfilet, pindadressing en seroendeng

Gerookte forelfilet

met gemengde sla en citroen

Hoofdgerecht
Ossenhaasspies van de grill

met katenspek op een bedje van groenten
met kruidenboter

Varkenshaas van de grill

met romige pepersaus

Botervis van de grill

met roerbakgroenten en kreeftensaus

Nagerecht
Coupe Ursula

vanille- en aardbeienijs met slagroom

Chocolademousse

met slagroom

Paters koffie

met likeur en slagroom

3-gangen Keuzemenu Bonifacius

vanaf 8 personen - per persoon 42

Voorgerecht
De Verleiding

rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, bosuitjes, pijnboompitjes en een zachte pestodressing

Franse uiensoep

met kaas gegratineerd

Gerookte zalm

met uienringen, kappertjes en citroen op een bedje van gemengde sla

Hoofdgerecht
Tournedos van de grill

op een bedje van groenten met romige pepersaus

Varkenshaasmedaillons

met roerbakgroenten en champignonsaus

Zalmfilet in folie

bereid op de grill met wilde spinazie en kreeftensaus

Nagerecht
Huisgemaakte brownie

met kaneelijs en slagroom

Vers fruitsalade

met frambozenijs en slagroom

Kloosterkoffie

met Frangelico en slagroom

Speciale dieetwensen of allergieën

Heeft u speciale (dieet)wensen of een allergie? Neem contact met ons op, of geef het aan bij uw reservering, dan vertellen wij u meer over onze ingrediënten en bereidingswijze. Samen met u kunnen wij altijd overleggen over de mogelijkheden.

Restaurant de Kale Pater

Schagchelstraat 19 - 2011 HW  Haarlem
Telefoon: 023 - 551 2125 - E‑mail: info@kalepater.nl

telefonisch reserveren 

kan vanaf 14.00 uur

openingstijden
maandag - zondag
17.30 - 22.00 uur

feestdagen
tijdens de kerstdagen en oud&nieuw zijn wij gesloten