Telefonisch reserveren kan vanaf 14.00 uur: 023 - 551 2125 

Over restaurant de kale pater & ons menu

Dineren in gezellige sfeer met z’n tweeën, met familie of grotere groepen

Bekijk 't menuReserveren

sfeervol & gezellig restaurant

Met z’n tweeën, familie of grotere groepen 

Restaurant de Kale Pater serveert een breed opgezet menu met uiteenlopende culinaire hoog­standjes en biedt een keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast de vaste kaart is er een wisselend 3-gangen seizoens­menu. Zelfs een speciaal menu met uw (dieet)wensen is mogelijk. 

Ons grill restaurant is opgedeeld in een voor- en achtergedeelte. Samen bieden deze ruimtes plaats voor 130 personen. Op mooie zomeravonden kunt u dineren op onze sfeervolle binnenplaats. Roken is hier toegestaan. Op koudere dagen zetten wij de warmtelampen aan. 

Ruimte voor groepen

Ook groepen zijn van harte welkom. Voor gezelschappen vanaf acht personen hebben wij twee speciale keuzemenu’s samengesteld. 

bekijk onze groepsarrangementen
voor grote groepen (vanaf 8 personen)

Seizoens­menu & Groepsarrangementen

We wisselen elk seizoen de gerechten in ons seizoensmenu.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost, verse frites en mayonaise.
En vraag gerust onze gepofte aardappel erbij.

3-gangen Keuzemenu Adrianus

vanaf 8 personen - per persoon 32,50

Voorgerecht
Toscaanse tomatensoep

met kaasstengel

Oosterse salade

met kipfilet, pindadressing en seroendeng

Gerookte forelfilet

met gemengde sla en citroen

Hoofdgerecht
Ossenhaasspies van de grill

met katenspek op een bedje van groenten
met kruidenboter

Varkenshaas van de grill

met romige pepersaus

Botervis van de grill

met roerbakgroenten en kreeftensaus

Nagerecht
Coupe Ursula

vanille- en aardbeienijs met slagroom

Chocolademousse

met slagroom

Paters koffie

met likeur en slagroom

3-gangen Keuzemenu Bonifacius

vanaf 8 personen - per persoon 35,95

Voorgerecht
De Verleiding

rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, bosuitjes, pijnboompitjes en een zachte pestodressing

Franse uiensoep

met kaas gegratineerd

Gerookte zalm

met uienringen, kappertjes en citroen op een bedje van gemengde sla

Hoofdgerecht
Tournedos van de grill

op een bedje van groenten met romige pepersaus

Varkenshaasmedaillons

met roerbakgroenten en champignonsaus

Zalmfilet in folie

bereid op de grill met wilde spinazie en kreeftensaus

Nagerecht
Huisgemaakte brownie

met kaneelijs en slagroom

Vers fruitsalade

met frambozenijs en slagroom

Kloosterkoffie

met Frangelico en slagroom

3-gangen Seizoensmenu De Kale Pater

per persoon 34,95

Voorgerecht
Carpaccio

met rucola, pestodressing, bosui, pijnboompitjes en parmezaanse kaas

Paters Vissoep

gevuld met garnalen

Salade gegrilde eendenborst

met mangosalsa

Hoofdgerecht
Varkenskotelet

met kruidenboter

Tuna Teriyaki

met sesam en groene asperges

Ossenhaasspiesje

met bistrosaus gevuld met spek, paprika en ui

Nagerecht
Tia Maria en advocaat creme

met crumble en maltesers

Flensjes met warme kersen

en vanille-ijs

Paters koffie

met likeur en slagroom

Speciale dieetwensen of allergieën

Heeft u speciale (dieet)wensen of een allergie? Neem contact met ons op, of geef het aan bij uw reservering, dan vertellen wij u meer over onze ingrediënten en bereidingswijze. Samen met u kunnen wij altijd overleggen over de mogelijkheden.

Restaurant de Kale Pater

Schagchelstraat 19 - 2011 HW  Haarlem
Telefoon: 023 - 551 2125 - E‑mail: info@kalepater.nl

telefonisch reserveren
kan vanaf 14.00 uur

openingstijden
maandag - zondag
17.30 - 22.00 uur

feestdagen
tijdens de kerstdagen en oud&nieuw zijn wij gesloten