Telefonisch reserveren kan vanaf 14.00 uur: 023 - 551 2125 

Over restaurant de kale pater & ons menu

Dineren in gezellige sfeer met z’n tweeën, met familie of grotere groepen

ReserverenBestellen

sfeervol & gezellig restaurant

Heerlijk dineren met z’n tweeën, familie of kleine groepen 

Restaurant de Kale Pater serveert een breed opgezet menu met uiteenlopende culinaire hoog­standjes en biedt een keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast de vaste kaart is er een wisselend 3-gangen seizoens­menu. Zelfs een speciaal menu met uw (dieet)wensen is mogelijk.

Ons grill restaurant is opgedeeld in een voor- en achtergedeelte. Samen bieden deze ruimtes plaats voor 130 personen. Op mooie zomeravonden kunt u dineren op onze sfeervolle binnenplaats. Roken is hier niet toegestaan. Op koudere dagen zetten wij de warmtelampen aan.

Genoeg ruimte voor kleine groepen

Ook kleine groepen zijn van harte welkom. Voor kleine gezelschappen vanaf 12 personen hebben wij twee speciale keuzemenu’s samengesteld.

Keuzemenu / Groepsarrangementen

Alle keuzemenu’s worden geserveerd met verse frites van Friethoes met mayonaise en een salade. Vegetarische gerechten mogen van de à la carte menu gekozen worden.

Vraag naar ons menu Claudius. 

3-gangen Keuzemenu Adrianus

vanaf 14 personen - per persoon 43.

Voorgerecht
Toscaanse tomatensoep

met kaasstengel

Bruschetta rundercarpaccio

met lichte pestodressing

Salade gerookte zalm

gemengde sla 

Hoofdgerecht
Picanha steak

met chimichurri en zeezout

Varkenshaas van de grill

met romige champignonsaus

Botervis van de grill

met citroen

Nagerecht
Crème brûlé

frambozenijs met slagroom

Chocolademousse

met slagroom

Italian koffie

met Amaretto likeur en slagroom

3-gangen Keuzemenu Bonifacius

vanaf 14 personen - per persoon 46.

Voorgerecht
De Verleiding

rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, bosuitjes, pijnboompitjes en een zachte pestodressing

Franse uiensoep

met kaas gegratineerd

Calamaris

met knoflooksaus

 Hoofdgerecht
Tournedos van de grill

op een bedje van groenten met romige pepersaus

Varkenshaas met brie

met roerbakgroenten

Zalmfilet

met een crumblelaag van wasabi, zeewier en panko

Nagerecht
Luikse wafel

met vanille-ijs en kersen

Hoorn des overvloeds

Oubliehoorn met vers fruit, sorbetijs en slagroom

Kloosterkoffie

met Frangelico en slagroom

Speciale dieetwensen of allergieën

Heeft u speciale (dieet)wensen of een allergie? Neem contact met ons op, of geef het aan bij uw reservering, dan vertellen wij u meer over onze ingrediënten en bereidingswijze. Samen met u kunnen wij altijd overleggen over de mogelijkheden.

Restaurant de Kale Pater

Schagchelstraat 19 - 2011 HW  Haarlem
Telefoon: 023 - 551 2125 - E‑mail: info@kalepater.nl

telefonisch reserveren 

kan vanaf 14.00 uur

openingstijden
maandag - zondag
17.30 - 22.00 uur

feestdagen
tijdens de kerstdagen en oud&nieuw zijn wij gesloten