Restaurant De Kale Pater

Groepsmenu's (vanaf 8 personen)

3-gangen keuzemenu Adrianus 
€ 30,00 p.p., vanaf 8 personen

Voorgerechten

Toscaanse tomatensoep met Italiaanse kruiden

Oosterse salade met lauwwarme kipfilet, pindadressing en seroendeng

Gerookte forelfilet met gemengde sla en citroen

Hoofdgerechten

Ossenhaasspies van de grill met katenspek op een bedje van groenten met kruidenboter

Varkenshaas van de grill met romige pepersaus

Botervis van de grill met roerbakgroenten en kreeftensaus 

Nagerechten

Coupe Ursula Vanille- en aardbeienijs met slagroom

Chocolademousse met slagroom

Paters koffie met likeur en slagroom

3-gangen keuzemenu Bonifacius
€ 34,50 p.p., vanaf 8 personen

Voorgerechten

‘De Verleiding’ Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en pestodressing

Franse uiensoep met kaas gegratineerd

Gerookte zalm met uienringen, kappertjes en citroen op een bedje van gemengde sla

Hoofdgerechten

Tournedos van de grill op een bedje van groenten met romige pepersaus

Varkenshaasmedaillons met roerbakgroenten en champignonsaus

Zalmfilet in folie bereid op de grill met wilde spinazie en kreeftensaus 

Nagerechten

Huisgemaakte brownie met kaneelijs en slagroom

Vers fruitsalade met frambozenijs en slagroom

Kloosterkoffie met Frangelico en slagroom

3-gangenmenu Claudiusmenu
€ 39,50 p.p., vanaf 8 personen

Voorgerechten

'De Verleiding' Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en pestodressing

Champignons Dordogne met Provençaalse saus, gegratineerd met kaas

Duo van gerookte zalm en forelfilet met kappertjes en citroen

Hoofdgerechten

Getrancheerde ossenhaas op een bedje van groenten met rode wijnsaus

Varkenshaas van de grill met roerbakgroenten, uitgebakken spek en overgoten met champignonsaus

Gegrilde Lamsrack met een honing-tijmsaus 

Surf en turf combinatie van gepelde gamba’s met knoflook en malse ossenhaas

Nagerechten

Brusselse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom

Tarte tatin met kaneelijs

Irish Coffee met whiskey en slagroom

Alle gerechten

Voorgerechten

Bij restaurant de Kale Pater heeft u de keuze uit een grote variatie van voorgerechten. Vis, vlees of vegetarisch. Alles is mogelijk.

Lees verder

Hoofdgerechten

Nagenoeg alle hoofdgerechten komen bij ons van de grill. Keuze uit vlees- vis of vegetarische gerechten.

Lees verder

Nagerechten

Voor het nagerecht heeft u de keuze uit verschillende soorten ambachtelijk ijs, gebak of variaties koffie of thee.

Lees verder

Dieet

Het is geen probleem om rekening te houden met speciale (dieet)wensen, bijvoorbeeld gluten- of lactosevrij. Geef dit aan bij het reserveren.